Categorii

Vanzari garsoniereVanzari apartamente 2 camereVanzari apartamente 3 camereVanzari apartamente 4 camereVanzari caseVanzari vileVanzari terenuriInchirieri apartamenteInchirieri caseInchirieri vileInchirieri terenuriInchirieri spatii comerciale

 

Vand garsoniera spatioasa in Pantelimon, pret: 29500 euro + TVA

Data introducerii anuntului: 12-07-2017

Garsonieră spaţioasă cu bucătărie modernă, de tip OPEN SPACE, la un preţ special: 29.500€ + TV. Disponibila la parter sau etajul 5. 

Suprafaţă utilă: 35.5 mp
Suprafaţă construită: 42.52 mp

Ansamblul IVONCO Residential din oraşul Pantelimon (Bd-ul Biruinței, DN 3, Str. Independenței), este format din 9 cladiri în care se regăsesc garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere care îmbină într-un mod util şi plăcut mediul urban cu cel modern.

Daca doriți un stil de viață deosebit, într-un adevărat cartier în care să vă bucurați de liniște, spații verzi și vecini de apartament civilizați, IVONCO Residential este locul perfect pentru dumneavoastră. Un proiect ideal pentru o viață minunată cu un confort modern într-un peisaj natural cu priveliști impresionante.

Acest ansamblu rezidential a fost gândit pentru a satisface nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui nou cămin.

Complexul de blocuri IVONCO Residential, conceput de un dezvoltator cu o vastă experiență pe piața imobiliară, este un proiect modern, construit la cele mai înalte standarde, cu materiale durabile şi de calitate, și îndeplinește toate cerințele pieței imobiliare actuale, beneficiind totodată de toată infrastructura necesară unui climat de confort: gaze, curent electric, canalizare, apă.

Complexul rezidenţial este poziţionat într-o zonă cu acces rapid la pieţe, spitale, şcoli si gradiniţe.

De asemenea, ansamblul este pozitionat in apropierea statiei de metro Pantelimon si dispune de acces facil la mijloacele de transport în comun.

Avantaje şi facilităti complex:
  • Centrale termice individuale (costuri de întreţinere reduse)
  • Spaţii verzi şi largi (cu locuri de joacă pentru copii)
  • Lift modern, de ultimă generatie
  • Preţuri accesibile, sub media pieţei
office@ivoncoresidential.ro
www.ivoncoresidential.ro
Dan Popescu
0744.798.859
dan.popescu@ivoncoresidential.ro

Alte anunturi imobilliare din categoria Vanzari garsoniere:

Vand garsoniera spatioasa in Pantelimon, pret: 29500 euro + TVAVand garsoniera in Podul de PiatraApartament 1 camera, sector 5, BucurestiInchiere Garsoniere cu luna, fara garantiecumpar garsoniera conf 3 in bucurestiVand garsoniere 39.20 metri 38600 euroGarsoniera, 53 mp, Str. Salcamilor, Deva, HunedoaraCotroceni - casa poporului, garsoniera etaj 2/4oferta garsonieraVand garsoniera Pacii GorjuluiStudio Etaj 1-2 - Lectorului ResidenceGarsoniera, 53 mp, Str. Salcamilor, Deva, HunedoaraGarsoniera, 27.9 mp, Bdul Dacia, nr. 21, HunedoaraApartament 1 camera, 54.53 mp, Bragadiru, IlfovApartament 1 camera, sector 5, BucurestiGarsoniera, 53 mp, Str. Salcamilor, Deva, HunedoaraVand garsionera 22 mp zona Berceni!Vanzare garsoniera in Cluj NapocaApartament 1 camera, sector 5, BucurestiVand garsionera dubla 42mp
Pagina 1

Cautare anunturi imobiliare

căutare personalizată